23-08-2016, 19:41
Szukałem na necie jakiś info o moim ukochanym ikarusku i trafiłem na filmik na YT z przejazdem tymże ikaruskiem na mapce 801 do vb a podpis głosił że teksturka pochodzi z vztm.eu więc się zarejestrowałem ale na początku tylko zasysałem bo byłem wtedy noobem i nawet nie za bardzo orientowałem się na forum dopiero gdy forum upadło i odrodziło się w 2013 postanowiłem aktywnie się na nim udzielać gdyż "starą gwardię" wymiotło i było miejsce dla nowych chętnych Za swoje wysiłki zostałem nagrodzony rangą PRO ale przyszło OMSI i forum opustoszało bo nie mieliśmy mapek a nikt nie chciał jeździć już w vb. Więc mocno zająłem się robieniem Ursusa. Początkowo miał to być tylko prostacki konwert mapki 716 z vb (wpadłem na ten pomysł bo soap konwertował wtedy 338) ale potem się wciągłem i powstało coś pomiędzy vb i OMSI w międzyczasie gdy robiłem mapke, forum dla którego ją robiłem potraktowało mnie jak śmiecia i zabrało mi PRO... gdy wróciłem z mapką cudem udało mi się wyszarpać moda... Teraz mimo braku czasu przez prace i rozwijanie mapki Ursusa staram się wchodzić na forum bo znów zacząłem dostawać groźby degradacji... (fajnie tutaj nagradzają najbardziej zasłużonego bo tylko ja wydałem jak dotąd mapke dedykowaną specjalnie dla vZTM-u )
A w OMSI gram dopiero od końca 2013
A w OMSI gram dopiero od końca 2013