12-08-2017, 01:04
No więc tak, cała historia z moim trafieniem tutaj jest dosyć ciekawa, bo na samym początku znalazłem na yt filmik z przejazdu po Ursusie i zastanawiałem się skąd Ci którzy nagrali mają tą mapę no cóż, po jakimś czasie dowiedziałem się że jest coś takiego jak vZTM. No dobra, jakiś czas później postanowiłem że założę konto, zatrudnię się i zdobędę mapę no ale niestety forum nie istniało (połączenie z Wirtualną) Założyłem konto tam, pobrałem Białołękę z linią 211 i byłem zadowolony bo bez zatrudniania się tam miałem mapę która nie jest ogólnodostępna No ale cały czas brakowało mi tego Ursusa więc pewnego razu postanowiłem jeszcze raz sprawdzić czy forum przypadkiem nie powróciło. Stało się Jest vZTM no to bez zastanawiania się założyłem konto, zostałem przydzielony do R-1 choć pisałem że chcę R-2 no trudno i tak fajnie że będzę miał Ursus <3 jakaś akcja była że tych którzy pisali że chcą do danej zajezdni poprzenosili więc i ja trafiłem na moje R-2 Dostałem grafik a w nim 716 no nareszcieeee niestety mapa mi nie działała i zmuszony byłem się zwolnić kilkanaście dni później pierwszy raz posłużyłem się maptoolsem i naprawiłem Ursus Jakoś spodobał mi się ten grafik więc bez zastanowienia zatrudniłem się ponownie no i tak zostało aż do dziś w międzyczasie przeszło kilku kierowników Kleszczowej, próby szukania zmiennika (padło na nowego kierowcę o nicku Szymon200099 ) pewnego razu zyskałem rangę Nadzór Ruchu a jakiś czas później nadeszły zmiany w zarządzie forum i zyskałem kolorek niebieski który dostałem po zmienniku Więc tak jakoś wyglądała moja przygoda z vZTM która oczywiście się mam nadzieję szybko się nie zakończy