(21-03-2017, 19:21)Maciej napisał(a):Witamy w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego!
Kandydaci ubiegający się o prawo jazdy kategorii D (autobus) proszeni są o złożenie wniosku według szablonu znajdującego się poniżej. Przebieg egzaminu oraz warunki zdawania egzaminu podane są w regulaminie Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego.
Wniosek o przystąpienie do egzaminu państwowego na kategorię D:
Kod:[b]Nazwa użytkownika:[/b]
[b]Data egzaminu:[/b]
[b]Numer podejścia:[/b]
[b]Preferowany pojazd:[/b] [802 lub 804]
[b]Potwierdzenie akceptacji regulaminu:[/b] Przeczytałem/am i akceptuję regulamin, [nazwa_użytkownika]
Post edytowany:
(21-03-2017, 19:21)Maciej napisał(a):Witamy w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego!
Kandydaci ubiegający się o prawo jazdy kategorii D (autobus) proszeni są o złożenie wniosku według szablonu znajdującego się poniżej. Przebieg egzaminu oraz warunki zdawania egzaminu podane są w regulaminie Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego.
Kod:[b]Nazwa użytkownika:Ragnar
[b]Data egzaminu:09.07.2023
[b]Numer podejścia:pierwszy raz
[b]Preferowany pojazd:
[b]Potwierdzenie akceptacji regulaminu:[/b] Przeczytałem/am i akceptuję regulamin tak [Ragnar]
Post edytowany:
Kod:[b]Nazwa użytkownika:Ragnar
[b]Data egzaminu:09.07.2023
[b]Numer podejścia:pierwszy raz
[b]Preferowany pojazd:
[b]Potwierdzenie akceptacji regulaminu:[/b] Przeczytałem/am i akceptuję regulamin tak [Ragnar]