Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Wersja do druku +- vZTM Forum (https://vztmforum.waw.pl/new) +-- Dział: Funkcjonowanie forum (https://vztmforum.waw.pl/new/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Tablica ogłoszeń (https://vztmforum.waw.pl/new/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy (/showthread.php?tid=1824) |
Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Oplaner - 01-07-2018 Nowy Panel Kierowcy
Oplaner
Długo czekałem na tę chwilę. Już dawno w mojej głowie powstała wizja pięknego, kompleksowego Panelu Kierowcy. Stworzonego z dbałością o szczegóły. Prostego i przyjemnego w użytkowaniu. Wszyscy długo czekaliśmy na prawdziwą rewolucję. Przedstawiam Wam urzeczywistnienie mojej wizji — nowy Panel Kierowcy.
Osobisty asystent Podsumowanie jest jak Twoje osobiste centrum dowodzenia. Błyskawicznie sprawdzisz, jaki masz kolejny kurs. Nie musisz się jednak trudzić sprawdzaniem stanu technicznego przypisanego pojazdu. Wszystkie informacje są w jednym miejscu. A nawet Twoje dane zatrudnienia oraz urlopy. Pasek statusu Zawsze w Panelu Kierowcy widoczny jest pasek statusu. Zawiera on informacje na temat Twojej kariery kierowcy. Pokazuje zakłady, w których jesteś zatrudniony, informacje o okresie próbnym lub odrabianiu czarnej listy, stałe pojazdy oraz zgromadzone punkty. Zintegrowany grafik i spis taboru Dane grafików oraz dane taborowe są teraz w samym sercu Panelu Kierowcy. Bez problemu przejrzysz swoje zadania na cały miesiąc. Równie łatwo dowiesz się czegoś nowego na temat dostępnych pojazdów. Wszystko to zawarte w spójnym, szybkim i pięknym systemie. Odświeżone profile Karta Dane Kierowcy w Twoim profilu użytkownika również uległa zmianie. Zobaczysz w niej zakłady, w których pracujesz, Twoje pojazdy oraz liczbę zgromadzonych punktów. Zupełnie nowe narzędzia specjalne Nowy Panel Kierowcy zawiera również rozbudowane narzędzia przeznaczone dla kierowników zakładów i Funkcjonariuszy Nadzoru Ruchu. Wszystko już gotowe Nie musisz robić nic więcej, by móc korzystać z nowego systemu. Twoje dane zatrudnienia, urlopy oraz zgromadzone punkty już czekają na Ciebie w nowym Panelu Kierowcy. Wierzę, że nowy Panel Kierowcy będzie nam wszystkim doskonale służył. Jednocześnie bardzo dziękuję za współpracę: eRgon, szymon200099, Kierownik, Jakubik, EP07, Kierowcaadam, colectors. Ten wątek jest otwarty. Będzie mi bardzo miło, gdy wyrazicie swoją opinię na temat nowego Panelu Kierowcy. RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Krosyl - 01-07-2018 Piękno wcielone <3 RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Alekto - 01-07-2018 Panel Kierowcy przecudny <3 Jedyne co mi w nim brakuje to to, że kierowcy z MZA nie mogą zobaczyć grafiku Mobilisu i na odwrót, co utrudnia branie kursów U-Z. RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - iVirtuozK - 01-07-2018 Należy się pochwała za tak piękny panel :3 RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Ajejek - 01-07-2018 Nowy panel jest bardzo ładny, ale według mnie kierowcy jednego zakładu powinni widzieć grafik oraz spis taboru drugiej zajezdni, ponieważ ułatwiło by to o wiele branie kursów U-Z. RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - EP07 - 02-07-2018 Ze swojej strony zgłosiłbym (chyba) błąd - kierowcy odrabiającemu na CL mogę jedynie potwierdzić odrobienie lub je przerwać, a dopisać do danych etatu czy obsługiwanych linii nie mam jak. Prosiłbym o naprawienie tego RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - tommy1991 - 03-07-2018 A gdzie teraz można sprawdzać godziny zmian? RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Kierowcaadam - 03-07-2018 W kursówkach. RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - tommy1991 - 03-07-2018 fakt, delikatnie wyterzyć wzrok i wszystko jasne... ślepota nie boli RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - eRgon - 04-07-2018 @EP07 kierowcy na CL którzy rozpoczęli odrabianie czarnej listy przed wprowadzeniem panelu odrabiają je według starych zasad. Osoby, które odrabiają CL po wprowadzeniu panelu wykonują określoną ilość kursów określają przez kierownika zakładu (np 10 kursów w ciągu miesiąca), osoba ta sama pisze podania o kursy - odrabia CL poprzez kursy z wolnego. Tak więc nie musisz wiedzieć danych tego kierowcy. RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - EP07 - 04-07-2018 Okej, ale trochę słabo że dowiedziałem się o tym dopiero teraz RE: Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy - Oplaner - 30-09-2022 Dziś wieczorem w panelu zaszło kilka zmian:
|