• vZTM Forum czapka
Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Nie otrzymałeś maila aktywacyjnego?

Jeśli Twoje konto ma status "Oczekuje na aktywację e-mailową",
poprzednia wiadomość mogła nie dojść z powodu awarii starego serwera poczty.

System e-mail jest już naprawiony.
Aby dokończyć rejestrację:

1. Zaloguj się na forum swoim loginem i hasłem.
2. Wejdź w ponowne wysłanie linku aktywacyjnego:
Kliknij tutaj, aby wysłać nowy e-mail aktywacyjny

Nowa wiadomość powinna dotrzeć w ciągu kilku sekund.
Jeśli nie widzisz jej w skrzynce odbiorczej, sprawdź foldery:
Spam, Oferty, Powiadomienia.

W razie problemów napisz do nas:
ekipa@vztmforum.waw.pl

Pozdrawiamy,
Ekipa vZTM Forum
x

> vZTM Forum > Funkcjonowanie forum > Tablica ogłoszeń > Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy >
Wątek zamknięty 
Przedstawiamy nowy Panel Kierowcy
Oplaner

Naczelny Inspektor Techniczny vZTM Forum
*

Liczba postów: 99
Liczba wątków: 5
Reputacja: 13
Punkty: 639 PKT
01-07-2018, 00:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2019, 20:59 przez Oplaner.)
[Obrazek: pklogo.png]
Nowy Panel Kierowcy
Oplaner

Długo czekałem na tę chwilę. Już dawno w mojej głowie powstała wizja pięknego, kompleksowego Panelu Kierowcy. Stworzonego z dbałością o szczegóły. Prostego i przyjemnego w użytkowaniu. Wszyscy długo czekaliśmy na prawdziwą rewolucję. Przedstawiam Wam urzeczywistnienie mojej wizji — nowy Panel Kierowcy.

Osobisty asystent
Podsumowanie jest jak Twoje osobiste centrum dowodzenia. Błyskawicznie sprawdzisz, jaki masz kolejny kurs. Nie musisz się jednak trudzić sprawdzaniem stanu technicznego przypisanego pojazdu. Wszystkie informacje są w jednym miejscu. A nawet Twoje dane zatrudnienia oraz urlopy.

Pasek statusu
Zawsze w Panelu Kierowcy widoczny jest pasek statusu. Zawiera on informacje na temat Twojej kariery kierowcy. Pokazuje zakłady, w których jesteś zatrudniony, informacje o okresie próbnym lub odrabianiu czarnej listy, stałe pojazdy oraz zgromadzone punkty.

Zintegrowany grafik i spis taboru
Dane grafików oraz dane taborowe są teraz w samym sercu Panelu Kierowcy. Bez problemu przejrzysz swoje zadania na cały miesiąc. Równie łatwo dowiesz się czegoś nowego na temat dostępnych pojazdów. Wszystko to zawarte w spójnym, szybkim i pięknym systemie.

Odświeżone profile
Karta Dane Kierowcy w Twoim profilu użytkownika również uległa zmianie. Zobaczysz w niej zakłady, w których pracujesz, Twoje pojazdy oraz liczbę zgromadzonych punktów.

Zupełnie nowe narzędzia specjalne
Nowy Panel Kierowcy zawiera również rozbudowane narzędzia przeznaczone dla kierowników zakładów i Funkcjonariuszy Nadzoru Ruchu.

Wszystko już gotowe
Nie musisz robić nic więcej, by móc korzystać z nowego systemu. Twoje dane zatrudnienia, urlopy oraz zgromadzone punkty już czekają na Ciebie w nowym Panelu Kierowcy.

Wierzę, że nowy Panel Kierowcy będzie nam wszystkim doskonale służył.
Jednocześnie bardzo dziękuję za współpracę: eRgon, szymon200099, Kierownik, Jakubik, EP07, Kierowcaadam, colectors.

Ten wątek jest otwarty. Będzie mi bardzo miło, gdy wyrazicie swoją opinię na temat nowego Panelu Kierowcy. Uśmiechnięty
Szukaj
Krosyl

Nobody expects the spanish inquisition!
*

Liczba postów: 347
Liczba wątków: 6
Reputacja: 51
Punkty: 69 PKT
01-07-2018, 00:22
Piękno wcielone <3
Szukaj
Alekto

vZTMowiec

Liczba postów: 75
Liczba wątków: 3
Reputacja: 17
Punkty: 38 PKT
01-07-2018, 00:32
Panel Kierowcy przecudny <3
Jedyne co mi w nim brakuje to to, że kierowcy z MZA nie mogą zobaczyć grafiku Mobilisu i na odwrót, co utrudnia branie kursów U-Z.
#kiedyśtobyło
-Pan DR da Sz
-Po co?
-Bo ładnie wygląda
Szukaj
iVirtuozK

.

Liczba postów: 32
Liczba wątków: 1
Reputacja: 26
Punkty: 1012 PKT
01-07-2018, 02:42
Należy się pochwała za tak piękny panel :3
Szukaj
Ajejek

Zbanowany

Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Punkty: 19217 PKT
01-07-2018, 13:22
Nowy panel jest bardzo ładny, ale według mnie kierowcy jednego zakładu powinni widzieć grafik oraz spis taboru drugiej zajezdni, ponieważ ułatwiło by to o wiele branie kursów U-Z.
Szukaj
EP07

.

Liczba postów: 199
Liczba wątków: 8
Reputacja: 39
Punkty: 1575 PKT
02-07-2018, 22:14
Ze swojej strony zgłosiłbym (chyba) błąd - kierowcy odrabiającemu na CL mogę jedynie potwierdzić odrobienie lub je przerwać, a dopisać do danych etatu czy obsługiwanych linii nie mam jak. Prosiłbym o naprawienie tego Uśmiechnięty
Szukaj
tommy1991

vZTMowiec

Liczba postów: 133
Reputacja: 1
Punkty: 333 PKT
03-07-2018, 01:18
A gdzie teraz można sprawdzać godziny zmian? Uśmiechnięty
Szukaj
Kierowcaadam

vZTMowiec
*

Liczba postów: 1228
Liczba wątków: 6
Reputacja: 135
Punkty: 762 PKT
03-07-2018, 01:30
W kursówkach. Puszcza oczko
Szukaj
tommy1991

vZTMowiec

Liczba postów: 133
Reputacja: 1
Punkty: 333 PKT
03-07-2018, 01:33
fakt, delikatnie wyterzyć wzrok i wszystko jasne... ślepota nie boli Big Grin
Szukaj
eRgon

ex. ProAdmin

Liczba postów: 271
Liczba wątków: 10
Reputacja: 44
Punkty: 385 PKT
03-07-2018, 23:04
@EP07 kierowcy na CL którzy rozpoczęli odrabianie czarnej listy przed wprowadzeniem panelu odrabiają je według starych zasad. Osoby, które odrabiają CL po wprowadzeniu panelu wykonują określoną ilość kursów określają przez kierownika zakładu (np 10 kursów w ciągu miesiąca), osoba ta sama pisze podania o kursy - odrabia CL poprzez kursy z wolnego. Tak więc nie musisz wiedzieć danych tego kierowcy.
Szukaj
EP07

.

Liczba postów: 199
Liczba wątków: 8
Reputacja: 39
Punkty: 1575 PKT
03-07-2018, 23:07
Okej, ale trochę słabo że dowiedziałem się o tym dopiero teraz xD
Szukaj
Oplaner

Naczelny Inspektor Techniczny vZTM Forum
*

Liczba postów: 99
Liczba wątków: 5
Reputacja: 13
Punkty: 639 PKT
30-09-2022, 22:18
Dziś wieczorem w panelu zaszło kilka zmian:
  • Grafik umożliwia teraz podgląd następnego miesiąca na tydzień przed jego rozpoczęciem
  • Pojazdy przypisane do kursu pojawiają się w Grafiku nie wcześniej niż w dniu kursu
  • W Podsumowaniu, w sekcji Następne kursy, informacje o pojeździe pojawiają się nie wcześniej niż w dniu kursu
  • Wyśrodkowano wszystkie napisy w tabeli Zatrudnienie w Podsumowaniu
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty