01-07-2018, 01:00
Nowy Panel Kierowcy
Oplaner
Długo czekałem na tę chwilę. Już dawno w mojej głowie powstała wizja pięknego, kompleksowego Panelu Kierowcy. Stworzonego z dbałością o szczegóły. Prostego i przyjemnego w użytkowaniu. Wszyscy długo czekaliśmy na prawdziwą rewolucję. Przedstawiam Wam urzeczywistnienie mojej wizji — nowy Panel Kierowcy.
Osobisty asystent
Podsumowanie jest jak Twoje osobiste centrum dowodzenia. Błyskawicznie sprawdzisz, jaki masz kolejny kurs. Nie musisz się jednak trudzić sprawdzaniem stanu technicznego przypisanego pojazdu. Wszystkie informacje są w jednym miejscu. A nawet Twoje dane zatrudnienia oraz urlopy.
Pasek statusu
Zawsze w Panelu Kierowcy widoczny jest pasek statusu. Zawiera on informacje na temat Twojej kariery kierowcy. Pokazuje zakłady, w których jesteś zatrudniony, informacje o okresie próbnym lub odrabianiu czarnej listy, stałe pojazdy oraz zgromadzone punkty.
Zintegrowany grafik i spis taboru
Dane grafików oraz dane taborowe są teraz w samym sercu Panelu Kierowcy. Bez problemu przejrzysz swoje zadania na cały miesiąc. Równie łatwo dowiesz się czegoś nowego na temat dostępnych pojazdów. Wszystko to zawarte w spójnym, szybkim i pięknym systemie.
Odświeżone profile
Karta Dane Kierowcy w Twoim profilu użytkownika również uległa zmianie. Zobaczysz w niej zakłady, w których pracujesz, Twoje pojazdy oraz liczbę zgromadzonych punktów.
Zupełnie nowe narzędzia specjalne
Nowy Panel Kierowcy zawiera również rozbudowane narzędzia przeznaczone dla kierowników zakładów i Funkcjonariuszy Nadzoru Ruchu.
Wszystko już gotowe
Nie musisz robić nic więcej, by móc korzystać z nowego systemu. Twoje dane zatrudnienia, urlopy oraz zgromadzone punkty już czekają na Ciebie w nowym Panelu Kierowcy.
Wierzę, że nowy Panel Kierowcy będzie nam wszystkim doskonale służył.
Jednocześnie bardzo dziękuję za współpracę: eRgon, szymon200099, Kierownik, Jakubik, EP07, Kierowcaadam, colectors.
Ten wątek jest otwarty. Będzie mi bardzo miło, gdy wyrazicie swoją opinię na temat nowego Panelu Kierowcy.